Eventing Etten-Leur

3 & 10 april 2022

Eventing Etten-Leur wil jubileum editie kleur geven met een reünie

 
Stichting Samengestelde Wedstrijden Etten-leur, de organisatie achter Eventing Etten-Leur, is weer gestart met de voorbereidingen voor de 40e editie van dit evenement. Eventing Etten-Leur zal dit jaar plaatsvinden op 5 en 13 april.
Dit betekent dat de crossbouwers iedere zaterdag weer in de bossen rond het Schuitvaartjaagpad te vinden zijn en dat het bestuur en de sponsorcommissie weer volop bezig zijn om het administratieve en financiële deel rond te krijgen.
 
Zoals al aangegeven is het de 40e editie en dat betekent dat we dit jaar een extra commissie in het leven hebben geroepen, de jubileum commissie. De jubileum commissie gaat ervoor zorgen dat er op gepaste wijze aandacht geschonken gaat worden aan dit toch wel gedenkwaardige feit. De ideeën zijn er al en worden verder uitgewerkt.
Eén van de activiteiten die we gaan organiseren is een reünie. Op 29 maart 2020 willen we van 14.00 tot 18.00 alle grondeigenaren, (oud) bestuursleden, (oud) medewerkers en (oud) vrijwilligers uitnodigen voor een reünie. Deze zal worden gehouden bij de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66 in Etten-Leur
 
Voor deze reünie hebben we de hulp van alle oud-medewerkers nodig, omdat we natuurlijk niet alle adressen van al deze mensen meer in ons bezit hebben vragen wij om iedereen die erbij betrokken is of was zich op te geven. Hopelijk kunnen de mensen die dit artikel lezen dit ook doorgeven aan mensen die zij kennen zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken.
Ook zijn we op zoek naar mensen die foto’s en of krantenartikelen hebben over de wedstrijden. Wij willen vragen of jullie deze beschikbaar willen stellen voor een tentoonstelling die we gedurende deze dag willen houden.
 
Opgeven voor de reünie kan via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgeven kan tot 1 maart 2020.
 
Informatie over foto’s/krantenartikelen kan ook gestuurd worden naar bovenstaand e-mail adres.
Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer zodat wij contact met je op kunnen nemen.
 
Wij hopen dat we er een mooi jubileum van kunnen maken.
 
De jubileumcommissie.

Hoofdsponsoren

Copyright © 2015. All Rights Reserved.